[gptalk] Re: IE Browser Settings - something is wrong?!?!

  • From: "Thomas Marantz" <TomMarantz@xxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: <gptalk@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 13 Oct 2008 12:24:21 -0700

Could be a login script? Make sure there are no proxy setting in those


From: gptalk-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:gptalk-bounce@xxxxxxxxxxxxx]
On Behalf Of Timothy J. Parker
Sent: Monday, October 13, 2008 12:12 PM
To: gptalk@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [gptalk] IE Browser Settings - something is wrong?!?!


I have a random issue that I can't seem to get to the bottom of, I am
still cleaning up all the GPs that I inherited with my job....


The problem is randomly I will get a call from a user that they can not
surf the internet. When either I VNC or actually stop at their desk and
look around there is 99% of the time proxy information inside of IE. It
is also usually set to Detect settings. 


I started toying with Group Policy Results for a couple of the users. I
found the following. That supposedly the GP for setting a domain wide
screensaver (yeah I know its spelled wrong, just haven't taken the time
to fix the previous mistake). But in looking at that GP there is no IE
settings that show up at all. 


I also can't seem to find where the lower part of that window would be
set. I have printed out all our GPs and none of them list proxy
information, but somehow they are getting it. I can remove it and the
user works fine, but then they will call again later (can be days or
weeks) and the same thing is back. 


Any thoughts? 





Connection/Automatic Browser Configuration



Winning GPO

Automatically detect configuration settings    



Automatic Browser Configuration

Not configured



Other related posts: