Re: store.exe problem

  • From: "Lee Swanson" <swanson@xxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 20 Nov 2002 19:52:57 -0600

I had a client w/ this problem and we traced it to the Antivirus software.
After we uninstalled that we had no problems w/ the store taking up
resources....(We installed some other Antivirus software that has given us
no problems).

LeeAnn Swanson

----- Original Message -----
From: "boedy" <boedy@xxxxxxxxxxxxxx>
To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Wednesday, November 20, 2002 7:01 PM
Subject: [exchangelist] store.exe problem

> Every morning I notice that my Exchage Server memory utilization is high
> (Store.exe utilization is high even with no user ) and sometimes it
> smtp connection  but after I restarted the server , it back to normal
> (the store.exe consume memory  almost 1/10 than before restart) . My
> exchange server is also DC and I just add another Exchange server in a
> member server . Before I added a Member Server in my Exchange it "never"
> behave like this. Please advise me , because it surely painfull if I must
> restart the server every morning.
> Thanks
> Boed
> ------------------------------------------------------
> List Archives:
> Exchange Newsletters:
> Exchange FAQ:
> ------------------------------------------------------
> ISA Server Resource Site:
> Windows Security Resource Site:
> Windows 2000/NT Fax Solutions:
> ------------------------------------------------------
> You are currently subscribed to this Discussion List as:
> To unsubscribe send a blank email to

Other related posts: