RE: setting up domain name aliases

  • From: Göran Svensson <goran@xxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 6 Nov 2003 23:58:28 +0100

I have added to fake domains (they only exist on our local dns and I use
that dns as a resolver on the machine I use to send mail ) in the default
policy under Recipent Polices. @test.com and @test2.com
And it does not work, yet..When I send a message to the user test@xxxxxxxxx
I got the message from postmaster: Delivery to the following recipients
failed.

I´ve also restarted the RUP to speed it up.

> In Exchange System Manager, under Recipients / Recipient Polices I
> edited the user and group policies that I have for that domain and added a
> new SMTP address under "E-Mail Addresses"

Have I missed something? Where did you edited related policies?

and also edited my related policies for that domain name to add the alias
domain name as well
> ("Advanced")
>
> best regards
> Mike


/göran - back to the drawing board

>
>
> ------------------------------------------------------
> List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
> Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp
> Exchange FAQ: http://www.msexchange.org/pages/larticle.asp?type=FAQ
> ------------------------------------------------------
> Other Internet Software Marketing Sites:
> Leading Network Software Directory: http://www.serverfiles.com
> No.1 ISA Server Resource Site: http://www.isaserver.org
> Windows Security Resource Site: http://www.windowsecurity.com/
> Network Security Library: http://www.secinf.net/
> Windows 2000/NT Fax Solutions: http://www.ntfaxfaq.com
> ------------------------------------------------------



Other related posts: