RE: problem in OWA for XP

  • From: "John Tolmachoff \(Lists\)" <johnlist@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "'[ExchangeList]'" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sat, 16 Oct 2004 03:42:08 -0700

Let me guess, the XP computers have SP2 installed and you have not done your
homework, correct?

John Tolmachoff
eServices For You

> -----Original Message-----
> From: Jawad, Ashraf [mailto:JawadAI@xxxxxxxxxxx]
> Sent: Saturday, October 16, 2004 3:33 AM
> To: [ExchangeList]
> Subject: [exchangelist] problem in OWA for XP
> Hi.
>       We have E2k server with enable OWA, all W2k professional are using
> OWA properly. They can open, send and reply to any message. The problem
> XP when they try to reply to a message, the message disappear and no new
> window to write the reply.
> any advice
> Thanks in advance
> Ashraf
> -----------------------------------------
> This E-Mail is confidential.  It may also be legally privileged. If you
> not the addressee you may not copy, forward, disclose or use any part of
> it. If you have received this message in error, please delete it and all
> copies from your system and notify the sender immediately by return
> Internet communications cannot be guaranteed to be timely secure, error or
> virus-free. The sender does not accept liability for any errors or
> omissions.
> ------------------------------------------------------
> List Archives:
> Exchange Newsletters:
> Exchange FAQ:
> ------------------------------------------------------
> Other Internet Software Marketing Sites:
> World of Windows Networking:
> Leading Network Software Directory:
> No.1 ISA Server Resource Site:
> Windows Security Resource Site:
> Network Security Library:
> Windows 2000/NT Fax Solutions:
> ------------------------------------------------------
> You are currently subscribed to this Discussion List as:
> johnlist@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
> To unsubscribe visit
> Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx

Other related posts: