RE: no out going mail

  • From: "Faizal Khan" <mis@xxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "'[ExchangeList]'" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 25 Feb 2003 11:17:59 -0400

Steve,
 
Check your SMTP virtual settings and ensure they are correct.
 
With Kind Regards,
Khan
 
____________________________
Faizal Khan
MIS Manager
Guyana Forestry Commission
1 Water Street, Kingston, 
Georgetown, GUYANA.
Tel :  + (592) 226-7272
Fax : + (592) 226-8956
Email: Forestry.mis@xxxxxxxxxxxxxxxxx
Website: http://www.forestry.gov.gy <http://www.forestry.gov.gy/> 
-----Original Message-----
From: Steve Alcock [mailto:steve.alcock@xxxxxxxxxxxxxx] 
Sent: Tuesday, February 25, 2003 10:56 AM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] no out going mail
 
http://www.MSExchange.org/
Hi all,
 
I have win2000 and exchange server running on one server, mailtraq mail
server on another and several workstations all of whom have worked
together happily until this morning..........
 
my problem is :
 
I can send emails internally through exchange server
I can recieve mail from my mailserver to my workstation but !!!
 
I cannot get any mail to reach the mailserver for outbound traffic from
any workstation
 
system admin returns them, I have been messing for hours
 
anyone got any ideas where and what to look for ??????
 
regards
 
steve alcock
------------------------------------------------------
List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp
Exchange FAQ: http://www.msexchange.org/pages/larticle.asp?type=FAQ
------------------------------------------------------
ISA Server Resource Site: http://www.isaserver.org
Windows Security Resource Site: http://www.windowsecurity.com/
Windows 2000/NT Fax Solutions: http://www.ntfaxfaq.com
------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as:
mis@xxxxxxxxxxxxxx
To unsubscribe send a blank email to
$subst('Email.Unsub') 

Other related posts: