log question re backups

  • From: "Stelley, Douglas" <dstelley@xxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 22 Aug 2003 07:30:33 -0400

We use Arcserve 2000 Advanced Edition with the Exchange backup agent on
an Exchange 2K Server w/ all SP's. We do a full weekly backup with daily
differentials. This is a brick backup. My question is for anyone who may
do a similar backup.
After the full backup, the logs are deleted, as they should be, but on
the daily differential backup, they are not. I've gone over the Arcserve
backup logs, and the only "errors" are for those mailboxes Exchange
couldn't backup. These errors change daily (different people, different
folders) Last night there were 15 "failed to open store" errors out of
the 1250 mailboxes backed up. Is this what is causing the logs not to be
On a similar note, Is doing a brick backup the best choice, or should I
just do an Exchange backup, and skip the brick?

Confidentiality Notice: The information contained in this message may be 
legally privileged and confidential information intended only for the use of 
the individual or entity named above. If the reader of this message is not the 
intended recipient, or the employee or agent responsible to deliver it to the 
intended recipient, you are hereby notified that any release, dissemination, 
distribution, or copying of this communication is strictly prohibited. If you 
have received this communication in error please notify the author immediately 
by replying to this message and deleting the original message. Thank you.

Other related posts: