RE: failure of remote NTbackup on Exchange 2003

  • From: "Michael B. Smith" <michael@xxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 3 Mar 2006 13:47:56 -0500

Did you update the ESM service pack on the remote backup server? (Or at
least the dll's if you used that method of deployment?)

 

________________________________

From: Roger Mackenzie [mailto:r.mackenzie@xxxxxxxxxxxxxxxxxx] 
Sent: Friday, March 03, 2006 10:41 AM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] failure of remote NTbackup on Exchange 2003

 

http://www.MSExchange.org/

Folks,

 

    We're getting a failure event id 1000:-

 

Faulting application store.exe, version 6.5.7638.2, stamp 434353c1,
faulting module ese.dll, version 6.5.7638.2, stamp 43433bbb, debug? 0,
fault address 0x00046f0a.

    when attempting a remote Exchange NTbackup on Exchange 2003 SP2.
Local NTBackup works fine but a backup to file or tape from another
server in the organisation consistently gives this failure.

 

    Google etc. yields nothing - anyone seen this?

 

Cheers, Roger Mackenzie (Glasgow University)

------------------------------------------------------
List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Exchange
<http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist%0bExchange>
Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp 
------------------------------------------------------
Visit TechGenix.com for more information about our other sites:
http://www.techgenix.com
------------------------------------------------------
You
<http://www.techgenix.com%0b--------------------------------------------
----------%0bYou>  are currently subscribed to this MSExchange.org
Discussion List as: michael@xxxxxxxxxx
To <mailto:michael@xxxxxxxxxx%0bTo>  unsubscribe visit
http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Report
<http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist%0bReport>
abuse to info@xxxxxxxxxxxxxx 

Other related posts: