RE: error: 0XC103FC93 (64659)

  • From: "Tim" <timothy.bagshott@xxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "'[ExchangeList]'" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sun, 19 Jun 2005 09:54:33 +0100

I would try and run a setup with the removeorg switch if this is your first
Exchange 2003 server.  This will allow you to start over again.

-----Original Message-----
From: ashvor [mailto:avohra@xxxxxxxxxxxxxxxx] 
Sent: 15 June 2005 23:22
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] error: 0XC103FC93 (64659)

I'm trying to install my fist Exchange 2003 Enterprise server. I already
have a running Exchange 5.5 on a Win 2k server. My domain has been
upgraded from NT to 2003. After successfully completing all the
pre-install steps to Coexist with Exchange 5.5 when I run the setup.exe I
get the following error:

(Setup encountered an error while checking prerequisites for the component
"Microsoft Exchange": 0XC103FC93 (64659): Unable to find object
<decomissioned exchange 5.5 server name/cn=Protocols/cn=LDAP.)

The server it is looking for has been long decomissioned. And though I
didn't do a good job of uninstalling it I had to run admin -r to remove
some instances left in my current Exchange 5.5 server.

Is there a work around to make setup.exe not look for the deleted exchange

Thanks for a quick responce in advance.

List Archives:
Exchange Newsletters:
Exchange FAQ:
Other Internet Software Marketing Sites:
World of Windows Networking:
Leading Network Software Directory:
No.1 ISA Server Resource Site:
Windows Security Resource Site:
Network Security Library:
Windows 2000/NT Fax Solutions:
You are currently subscribed to this Discussion List as:
To unsubscribe visit
Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx

Other related posts: