Re: configuring OWA for muliple domains

  • From: "Greg Herzog" <glherzog@xxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 15 Feb 2006 12:04:10 -0500

make sure that the new domain addresses are all specified somewhere in your 
recipient policies.  otherwise exchange won't accept them.

  ----- Original Message ----- 
  From: Chris.Turner@xxxxxxxxxxxxxxx 
  To: [ExchangeList] 
  Sent: Wednesday, February 15, 2006 11:38 AM
  Subject: [exchangelist] configuring OWA for muliple domains


  http://www.MSExchange.org/

  I NEED HELP

            

  I have created 3 domains within exchange server 2003 so they log into OWA 
with different domain addresses ,which was difficult enough but now when I log 
into the non default domains I can send email but not receive them, I have 
obviously missed something but not sure where.Any ideas would be a great help.





  Thanks 

  Chris Turner 

  ------------------------------------------------------
  List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
  Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp 
  ------------------------------------------------------
  Visit TechGenix.com for more information about our other sites:
  http://www.techgenix.com
  ------------------------------------------------------
  You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as: 
glherzog@xxxxxxxxxxx
  To unsubscribe visit http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
  Report abuse to info@xxxxxxxxxxxxxx 

Other related posts: