RE: Urgent!

  • From: "Alfonso Lopez de Ayala" <alopezdeayala@xxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 26 Mar 2003 11:55:25 -0800

How big is the vessel... 308,000 ton VLCC?  Need more details on your 
configuration. A.-


-----Original Message-----
From: Marcelo A. Ferreiro [mailto:marceloaferreiro@xxxxxxxxxxxx] 
Sent: Wednesday, March 26, 2003 11:11 AM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] Urgent! 

Hi all! Here is my situation: I have two Exchange 5.0 running on NT 4.0 SP6 
with different domains. One of them is in my office and the other is in one of 
our vessel (technical word for boat, let's say). The Exchange servers are 
connected with a Dynamic RAS Connector. A few days ago, a virus entered in the 
vessel server and I had to reinstall the NT and the Exchange. The problem is 
that now, the vessel server is not able to send email through that connector.

Please, help! Thanks in advanced,




Internet gratis <> : 
usuario "yahoo", contraseña "yahoo". Desde Buenos Aires, 4004-1010. Más 
------------------------------------------------------ List Archives: Exchange Newsletters: Exchange FAQ: 
------------------------------------------------------ ISA Server Resource 
Site: Windows Security Resource Site: Windows 2000/NT Fax Solutions: ------------------------------------------------------ 
You are currently subscribed to this Discussion List as: 
alopezdeayala@xxxxxxxxxxxx To unsubscribe send a blank email to 

Other related posts: