[ExchangeList] SMTP Queue weird Problem

  • From: "Mitul Zaveri" <mitul@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: exchangelist@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Sat, 28 Apr 2007 21:36:22 +0530

http://www.msexchange.org
-------------------------------------------------------Dear All: I am using Exchange 2003 SP2 + Windows 2003 Enterprise Edition as Exchange Server. I have another Windows 2003 Enterprise Edition server configured as Active Directory Server. I recently faced a strange issue whereby one of my user has send a few mails in the month of March 2007 which just got delivered yesterday after I rebooted the server after applying Windows Critical patches. However the strange part is when I check for the message in the Tracking Centre it showed that it was submitted to the SMTP Queue in March immediately when the message was sent and staying there until it got flushed and delivered on rebooting the server. This happened with quite a few messages in March 2007. It is strange in nature as it stayed in the SMTP queue without even attempting to make a SMTP connection. I am failing to understand as how can this happen. Can anyone help us troubleshoot the same.
Thanks & Regards
Mitul Zaveri
-------------------------------------------------------
List Archives: http://www.freelists.org/archives/exchangelist/ MSExchange Newsletter: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp MSExchange Articles and Tutorials: http://www.msexchange.org/articles_tutorials/ MSExchange Blogs: http://blogs.msexchange.org/ -------------------------------------------------------
Visit TechGenix.com for more information about our other sites:
http://www.techgenix.com -------------------------------------------------------
To unsubscribe visit http://www.msexchange.org/pages/exchangelist.asp
Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx

Other related posts: