RE: Routing Group Connector

  • From: "Mark Fugatt" <mark@xxxxxxxxx>
  • To: "'[ExchangeList]'" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 16 Apr 2003 09:54:17 -0400

Why are you configuring a Routing Group Connector if they are in the same

Mark Fugatt
MCT, MCSE, Microsoft Exchange MVP
Pentech Office Solutions Inc
Tel:  585 586 3890
Fax: 585 249 0316

-----Original Message-----
From: Rory Grobler [mailto:groblerr@xxxxxxxxx] 
Sent: Wednesday, April 16, 2003 9:52 AM
To: [ExchangeList]

Good day

I have set up a routing group connector between two exchange servers in the
same site.  Mail is however not getting routed accross the connector.
Below i have listed the error i am getting when sending mail accross this
What am i doing wrong?? 

Your message did not reach some or all of the intended recipients.

      Sent:     16/04/2003 15:45

The following recipient(s) could not be reached:

      Rory Grobler on 16/04/2003 15:45
            A configuration error in the e-mail system caused the message to
bounce between two servers or to be forwarded between two recipients.
Contact your administrator.
            < #5.4.8>


This communication is privileged and confidential and any unauthorized
access is prohibited. The views or opinions expressed herein are solely
those of the author and do not necessarily reflect the views and opinions of
OUTsurance Insurance Company Limited or, its management. If you are not the
intended recipient of this mail then please delete this communication and
notify the sender accordingly.

List Archives:
Exchange Newsletters:
Exchange FAQ:
ISA Server Resource Site: Windows Security Resource
Site: Windows 2000/NT Fax Solutions:
You are currently subscribed to this Discussion List as:
mark@xxxxxxxxx To unsubscribe send a blank email to

Other related posts: