RE: RPC-HTTP Setup Questions/Problems

  • From: "Harding, Devon" <dharding@xxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 28 Feb 2006 15:31:17 -0500

On the Outlook profile, try using the server's NetBIOS name instead.  We
had the same problem here.

-Devon

-----Original Message-----
From: Mike [mailto:mjin23@xxxxxxxxx] 
Sent: Tuesday, February 28, 2006 1:37 PM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] RE: RPC-HTTP Setup Questions/Problems

http://www.MSExchange.org/

Ok, I turned SSL on IIS on the FE server.  I'm still getting the
"Connect
to beserver.mail.com" login box and it won't authenticate my domain
account.  What am I missing here?

------------------------------------------------------
List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp 
------------------------------------------------------
Visit TechGenix.com for more information about our other sites:
http://www.techgenix.com
------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as:
dharding@xxxxxxxxxxxxxxxx
To unsubscribe visit
http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Report abuse to info@xxxxxxxxxxxxxx

-----------------------------------------
__________________________________
This message and any attachments are solely for the intended
recipient and may contain confidential or privileged information.
If you are not the intended recipient, any disclosure, copying, use
or distribution of the information included in the message and any
attachments is prohibited.  If you have received this communication
in error, please notify us by reply e-mail and immediately and
permanently delete this message and any attachments.  Thank You.



Other related posts: