RPC over HTTP Question ...

  • From: "Andrew English" <andrew@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 7 Mar 2005 13:39:16 -0500

Everything is working flawless for me both internally and externally.
However when I connect to exchange using RPC over HTTP internally after
Outlook 2k3 connects it updates my HOSTS file with:

69.25.74.37 MAIL007 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.38 BE008 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.39 BE009 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.40 BE010 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.41 BE011 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.42 BE012 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.43 BE013 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.44 BE014 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.45 BE015 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.46 BE016 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.47 BE017 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.48 BE018 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.49 BE019 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.50 BE020 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.51 BE021 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.52 BE022 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.53 BE023 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.54 BE024 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04
69.25.74.55 BE025 #Exchange Hosting 03/06/05 10:53:04

Is this normal and okay? And will it effect the external connection any?

Oh btw if I remove this from the hosts file and connect again internally
my machine hosts file gets updated again with the same crap. This
doesn't happen from the outside coming in. (external to internal)

Andrew



Other related posts: