RE: RES: RE: E2K and BackupExec 8.6

  • From: "White, Piers" <pwhite@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 9 Aug 2002 10:25:03 -0400

Has backupexec account been given exchange admin rights? If so I would 
recommend deleting the account and recreating it. Set it up again on the 
backupexec machine and try that. Make sure the alias is nothing like any other 
alias as well. 
 
Anybody else got some brilliant ideas? :)

        -----Original Message-----
        From: Alex Decarli [mailto:decarli@xxxxxxxxxxxxx] 
        Sent: 09 August 2002 14:49
        To: [ExchangeList]
        Subject: [exchangelist] RES: RE: E2K and BackupExec 8.6
        
        
        http://www.MSExchange.org/
        
        Yes, I have.
        on the computer with backupexec server, I open Oulook with backupexec 
account and send and receive email.
        Backup exec account is configured in backup exec services and backup 
exec remote agent.
         
        any idea ?
         
        Alex

                -----Mensagem original-----
                De: White, Piers [mailto:pwhite@xxxxxxxxxxxxxxxxxx]
                Enviada em: sexta-feira, 9 de agosto de 2002 10:38
                Para: [ExchangeList]
                Assunto: [exchangelist] RE: E2K and BackupExec 8.6
                
                
                http://www.MSExchange.org/
                
                On the computer with backupexec installed have you configured 
the mailbox that you will use for backing up exchange? 
                If not you need to do that before it will accept the alias and 
attach to the store. Just open up Outlook and configure it so it opens the 
backup mailbox account.
                 
                Piers White 
                DDI: +44 (0) 207 549 8734 
                Email: pwhite@xxxxxxxxxxxxxxxxxx 

                        -----Original Message-----
                        From: Alex Decarli [mailto:decarli@xxxxxxxxxxxxx] 
                        Sent: 09 August 2002 14:33
                        To: [ExchangeList]
                        Subject: [exchangelist] E2K and BackupExec 8.6
                        
                        
                        http://www.MSExchange.org/
                        
                        Hi
                         
                        I'm trying to do mailboxes backup with Veritas Backup 
Exec 8.6 (all patches applyed) in Exchange 2000 Server STD (Service Pack 2).
                        When I open BackupExec and try to attach microsoft 
exchange mailboxes, it prompt for alias backup exec account or FQDN mailbox
                        of backupExec account.
                         
                        The problem is when i type alias name of this account, 
it prompt for alias again.
                        In Active Directory properties for this account, the 
alias is exactly equal the typed.
                         
                        With FQDN is the same problem. The account has a 
mailbox , send and receive e-mail properlly.
                         
                        could help-me please ?
                         
                        Thanks

                        Alex Decarli

                         
                        ------------------------------------------------------
                        You are currently subscribed to this MSExchange.org 
Discussion List as: pwhite@xxxxxxxxxxxxxxxxxx
                        To unsubscribe send a blank email to 
$subst('Email.Unsub') 

                ------------------------------------------------------
                You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion 
List as: decarli@xxxxxxxxxxxxx
                To unsubscribe send a blank email to $subst('Email.Unsub') 

        ------------------------------------------------------
        You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as: 
pwhite@xxxxxxxxxxxxxxxxxx
        To unsubscribe send a blank email to $subst('Email.Unsub') 

Other related posts: