[ExchangeList] Please help with the new Exchange cluster...

  • From: "John Wilson" <jwilson@xxxxxxxxxxxxxx>
  • To: <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 9 Jun 2006 08:56:38 -0400

http://www.msexchange.org
-------------------------------------------------------Hi!

Our company has recently purchased new hardware to run exchange on. We
currently have an Exchange 2003 SP2 cluster running on two Dell
PowerEdge 2650's with a Powervault 220s as shared storage. We purchased
two new HP Proliant DL380's and an HP MA-500 G2 to run the new cluster
on. With the old cluster still in place and sending mail for all other
users, I set up Exchange 2003 SP2 on the new cluster, and created a test
user. The test user can send internal email and external email just
fine. The test user cannot, however receive any mail, whether it is
external or internal. I realize our firewall setup (ISA 2004 SP2) will
prohibit external mail until we publish the new mail server. Internal
mail should go through, but it is not. Any suggestions?

PS- FQDN's are different on the two clusters, both clusters are in the
same organization, same routing group, and no connectors are configured
at this point. The Exchange organization is using the default reciepient
policy.

Thanks for the help!  

John Wilson
-------------------------------------------------------
List Archives: http://www.freelists.org/archives/exchangelist/
MSExchange Newsletter: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp
MSExchange Articles and Tutorials: http://www.msexchange.org/articles_tutorials/
MSExchange Blogs: http://blogs.msexchange.org/
-------------------------------------------------------
Visit TechGenix.com for more information about our other sites:
http://www.techgenix.com
-------------------------------------------------------
To unsubscribe visit http://www.msexchange.org/pages/exchangelist.asp
Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx

Other related posts: