Re: Please help

  • From: "Ben Ma" <bma@xxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>, <pillai.manu@xxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 19 Aug 2005 14:16:42 -0700


    Probelm is  no priv1.EDB and PRIV1.STM in the MDBDATA folder or drive (I
did search for all drive).  I tried to menuly remove exchange server with MS
ID833396 and reinstall again yesterday,  still get same error.  I check
event viewer in the install,  first error message is with "Failed to create
the Event Registration Mailbox for Database First Storage Group\Mailbox
Store (server name).  Error - 0Xbf69 (Evnet ID is 9546). ".  In the MDBDATA
folder, have pub1.edb, pub1.stm, res1.log, res2.log, e00.chk, e00.log,
tmp.edb.  We tried install exchange server in the DC is fine.  When we
install exchange server in the member server with child domain and get this
error (windows 2003 and Exchange server total new install).  Do you think
this problem relates Active Directory and DC, or only is exchange server
install problem?

Best Regards


----- Original Message ----- 
From: "Manoj" <    >
To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Friday, August 19, 2005 1:21 PM
Subject: [exchangelist] Re: Please help

> Hi Ben,
> The error code "c1041724 and Error -1811 corresponds to
> JET_errFileNotFound running eseutil " you have specified in your message
> can been caused if the logs files have a mismatched signature. I.e the
> signature of the database and the signature of the log files does not
> match. To resolve this issue follow the steps gioven below.
> 1. Dismoutn the public folder store
> 2. Stop the System attendent service, which will stop the information
> store.
> 3. Go to the MDBDATA folder
> 4. Move all the logs files from this folder to a differnt folder. In other
> words the MDBDATA folder should contain only the priv1.EDB and PRIV1.STM
> file.
> NOTE:Dont worry of the log files. Once the store is dismounted gracefully
> you do not require any log files to start the database.
> 5. Start the System attendent and Information store.
> 6. Start mount your mailbox and pulic folder store.
> Now the question comes why did u experience the same issue while creating
> the new store.. The answer is the same log files are used for all the
> stores in the same storage group.
> So go ahead and create a new storage goup and then check it out.
> For further clarification and troubleshooting check the following KB
> article.
> the info in this is very rare...might not apply to ur case.. However take
> a look if the above info fails. 290215,294318
> Please let me know if u need additional help
> for instant help pillaimanoj@xxxxxxxxxxx
> ------------------------------------------------------
> List Archives:
> Exchange Newsletters:
> ------------------------------------------------------
> Visit for more information about our other sites:
> ------------------------------------------------------
> You are currently subscribed to this Discussion List as:
> To unsubscribe visit
> Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx

Other related posts: