Re: POP3 Transfer to Exchange 5.5 Inbox

  • From: "Srivas Kainkaryam" <SrivasK@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 28 Feb 2003 11:32:05 +0530

Fred,
you should check the email addresses tab in the users active dire.
properties. this should contain an entry of the users pop email id as a
smtp entry.

-----Original Message-----
From: Fred Orcutt [mailto:forcutt@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx]
Sent: Thursday, February 27, 2003 11:29 PM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] Re: POP3 Transfer to Exchange 5.5 Inbox


http://www.MSExchange.org/

No rules in place.  Also, SMTP is working fine for this user and
internal
organizational mail is being received fine in her inbox.  Just the
pulled
POP mail is disappearing.

----------Original Message----------

does the users have rules to move mail throughout to a pst?

-----Original Message-----

From: Fred Orcutt [mailto:forcutt@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx]
Sent: Thursday, February 27, 2003 11:40 AM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] Re: POP3 Transfer to Exchange 5.5 Inbox

http://www.MSExchange.org/

The smtp address in Exchange is exactly correct. Any other ideas?

-------Original Message-----------

You should check the smtp mail address given in exchange server. This
should
match the local nt user email address.

Hope this helps

-----Original Message-----

From: Fred Orcutt [mailto:forcutt@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx]

Sent: Thursday, February 27, 2003 12:19 PM

To: [ExchangeList]

Subject: [exchangelist] POP3 Transfer to Exchange 5.5 Inbox

http://www.MSExchange.org/

Strange problem with Exchange 5.5 SP4 running on an SBS 4.5 SP6a system
using the MS POP Connector. A certain user is a properly configured
recipient in the POP Connector, whose account is linked to their primary
NT
user account, which in turn by alias is linked to their Exchange
mailbox.

The POP Connector goes out to the external mail host and pulls this
user's
mail, but for some reason it is not showing up in user's Outlook 2000
inbox.
The downloaded mail seems to be disappearing. It is not incrementing the
user's private store, and there are no Administrator messages indicating
any
problems. I have checked all the user's NT, Exchange and POP Connector
settings and everything seems to be in order. In fact these settings are
similar to other domain users and mail clients who are getting their
pulled
POP mail distributed to them in normal fashion.

Exchange and POP Connector logging are offering no clues. Not sure where
to
look at this point. Any help appreciated.

Thanks,

Fred Orcutt



------------------------------------------------------
List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp
Exchange FAQ: http://www.msexchange.org/pages/larticle.asp?type=FAQ
------------------------------------------------------
ISA Server Resource Site: http://www.isaserver.org
Windows Security Resource Site: http://www.windowsecurity.com/
Windows 2000/NT Fax Solutions: http://www.ntfaxfaq.com
------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as:
srivask@xxxxxxxxxxxxx
To unsubscribe send a blank email to
$subst('Email.Unsub')


Other related posts: