RE: OWA works internally, not externally....

  • From: "Dolly Bareqet" <dolly@xxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 18 Dec 2002 17:15:49 +0200

Try to use IP instead of server name.

Dolly


-----Original Message-----
From: Darien Allen [mailto:drallen@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx] 
Sent: Wednesday, December 18, 2002 4:57 PM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] OWA works internally, not externally....


http://www.MSExchange.org/

As the subject says OWA works internally, but from home a 404 page can't
be found error occurs. How do I confirm the web address my users should
be using to access the page? I was under the impression it was
http://servername.domainname.org/exchange/ Internally the address is
http://servername/exchange How is this external page web address
registered?

Thanks.

---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.427 / Virus Database: 240 - Release Date: 12/6/02
 

------------------------------------------------------
List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp
Exchange FAQ: http://www.msexchange.org/pages/larticle.asp?type=FAQ
------------------------------------------------------
ISA Server Resource Site: http://www.isaserver.org
Windows Security Resource Site: http://www.windowsecurity.com/ Windows
2000/NT Fax Solutions: http://www.ntfaxfaq.com
------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as:
dolly@xxxxxxxxxxxx To unsubscribe send a blank email to
$subst('Email.Unsub')



Other related posts: