Re: OWA problem

  • From: "Hüseyin ALP" <alp@xxxxxxxxxxxx>
  • To: <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 21 Jan 2004 15:35:44 +0200 (GTB Standard Time)

Dear Zoran,
Problem is still here.

in IIS server

exchange has ERROR icon

as well as I installed below patch 
813840 XGEN: March 2003 Exchange 2000 Server Post-Service Pack 3 Rollup P.S.
-------Original Message-------
From: [ExchangeList]
Date: Tuesday, January 20, 2004 17:10:38
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] OWA problem
Dear Huseyin ALP,
OWA is very simple thing. The most common problem is connected to
authentication issue. Check auth config in Exchange>protocols>HTTP and in
your IIS>webmail. If you have a firewall in front of exchange's IIS you
cannot use Integrated auth. Set auth for Exchweb to Anonymous and Basic.
In basic field type \domainname, so your users will not need to type
domain name when authenticated. For Exchange and Public set only basic
authentication with \domainame. For Exchadmin set Integrated for security
purposes. Check subfolders in IIS for authentication as they all should
inherit parent settings. Leave Host Header Name blank. In Home Directory
of your webmail check A redirection to a URL: and type \Exchange, and put
check mark in A directory below this one. Regarding IIS Lockdown tool,
check if you enabled: HTTP,SMTP,NNTP,.asp,.htr. Do not disable WebDAV.
If still have a problem send me all errors from app log.
List Archives:
Exchange Newsletters:
Exchange FAQ:
Other Internet Software Marketing Sites:
Leading Network Software Directory:
No.1 ISA Server Resource Site:
Windows Security Resource Site:
Network Security Library:
Windows 2000/NT Fax Solutions:

GIF image

Other related posts: