OWA is very slow...

  • From: "Hirantha Wijayawardena" <hirantha@xxxxxxxxxxx>
  • To: "ExchangeList" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 2 Sep 2003 20:09:17 +0600

Dear All,


OWA is amazingly slow after I setup SSL. I have a high speed connection
@ home yet it takes 5 min to load. How can I speed up service? My CA is
created in my mail server - E2K.


Please help! thanks in advance.


- Hirantha

Disclaimer and Confidentiality

This email and any files transmitted with it are confidential and intended 
solely for the use of the individual or entity to whom they are addressed. If 
you have received this email in error please notify the system manager. This 
message contains confidential information and is intended only for the 
individual named. If you are not the named addressee you should not 
disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the sender 
immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and delete 
this e-mail from your system. If you are not the intended recipient you are 
notified that disclosing, copying, distributing or taking any action in 
reliance on the contents of this information is strictly prohibited.

WARNING: Computer viruses can be transmitted via email. The recipient should 
check this email and any attachments for the presence of viruses. The Crescat 
Developments Limited accepts no liability for any damage caused by any virus 
transmitted by this email. E-mail transmission cannot be guaranteed to be 
secure or error-free as information could be intercepted, corrupted, lost, 
destroyed, arrive late or incomplete, or contain viruses. The sender therefore 
does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this 
message, which arise as a result of e-mail transmission.

Other related posts: