OWA from behind a proxy

  • From: Andrea Coppini <AndreaCoppini@xxxxxxxx>
  • To: "'[ExchangeList]'" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 9 Apr 2002 21:39:36 +0200

Hi all,

I have an Exch 5.5 + OWA in a DMZ.  My users have been reporting that they
cannot get through OWA when they're on someone else's LAN.

Further investigation showed that these users were connecting through a

The problem is that after they enter their alias and click the hyperlink,
the authentication box does not pop up, but instead the client's browser
goes blank.

The the proxy (the one the client is connecting through) reports an
'Authentication Failed' error.

What's going on?  Any idea how we can solve this?

Thanks and regards
Mr. Andrea Coppini
+356 79 ANDREA (263732)


iWG (iWORLD Group) is a global e-mobile(TM) company creating, building and
growing new businesses.  iWG founders are pioneers in creating multi-billion
dollar mobile and Internet businesses in Europe, Asia and the US. 

The Global Partners include shareholders like Bank of America, Deutsche
Bank, Hikari Tsushin, McCaw, PaineWebber/UBS, The Dolphins' Trust, Perikles
Trust and the iAA Advisory Network. 



Privileged/Confidential Information may be contained in this message.  If
you are not the addressee indicated in this message (or responsible for
delivery of the message to such person), you may not copy or deliver this
message to anyone. In such case, you should destroy this message and kindly
notify the sender by reply email.

Other related posts: