Re: OWA error

  • From: Gopi Krishna N <Gopi.Krishna@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: "'[ExchangeList]'" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 4 Jul 2002 14:26:13 +0530

I suggest you go for a different box with NT server 4.0 and IIS 4.0 . The
setup is simple and can save you time as well. Initially we planned to
install on a WIn2K server but were facing some problems now we finally
landed with NT4.0 and IIS4.0, but don't forget to harden the IIS before you
make it live.
 
--Gopi

-----Original Message-----
From: Saleh Eqal [mailto:saleh_eqal@xxxxxxxxxxxxxxx]
Sent: Thursday, July 04, 2002 2:20 PM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] Re: OWA error


http://www.MSExchange.org/

Can I install the OWA on a different server (The exchange server is 5.5 and
the other server is 2000 Advanced server). If possible, How?

-----Original Message-----
From: Dolly Bareqet [mailto:dolly@xxxxxxxxxxxx]
Sent: Thursday, July 04, 2002 12:08 PM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] Re: OWA error


http://www.MSExchange.org/


It could be the SP. 

 

-----Original Message-----
From: Saleh Eqal [mailto:saleh_eqal@xxxxxxxxxxxxxxx] 
Sent: Thursday, July 04, 2002 9:59 AM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] Re: OWA error

 

http://www.MSExchange.org/

service pack 4, IIS 5 

-----Original Message----- 
From: Olomo Opeyemi [ mailto:hoppy_lumz@xxxxxxxxx
<mailto:hoppy_lumz@xxxxxxxxx> ] 
Sent: Thursday, July 04, 2002 10:44 AM 
To: [ExchangeList] 
Subject: [exchangelist] Re: OWA error 

 

http://www.MSExchange.org/ <http://www.MSExchange.org/>  

What service pack are u running and what is the 
version of IIS running on your exchange server. 

======================================================= 
--- Saleh Eqal <saleh_eqal@xxxxxxxxxxxxxxx> wrote: 
> http://www.MSExchange.org/ <http://www.MSExchange.org/>  
> 
> Dear all, 
> 
> I was trying to install OWA on my exchange server 
> (Version 5.5) but after 
> the progress bar finishes and the system tries to 
> start the WWW publishing 
> Service, the following errors appears: 
> Outlook Web Access failed to install properly 
> When I press Enter the following message appears: 
> An Unknown Error Has Occurred 
> Unknown facility 
> Error ID no 076a-c00e5560 
> 
> Can any one help me with this? 
> My boss will be leaving abroad very soon and he 
> needs to get his emails 
> while he's not in the company... 
> 
> Best Regards 
> Saleh 
> 
> 
> 
------------------------------------------------------ 
> You are currently subscribed to this MSExchange.org 
> Discussion List as: hoppy_lumz@xxxxxxxxx 
> To unsubscribe send a blank email to 
> $subst('Email.Unsub') 
> 

 

__________________________________________________ 
Do You Yahoo!? 
Sign up for SBC Yahoo! Dial - First Month Free 
http://sbc.yahoo.com <http://sbc.yahoo.com>  

------------------------------------------------------ 
You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as:
saleh_eqal@xxxxxxxxxxxxxxx 
To unsubscribe send a blank email to
$subst('Email.Unsub') 

------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as:
dolly@xxxxxxxxxxxx
To unsubscribe send a blank email to
$subst('Email.Unsub') 

------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as:
saleh_eqal@xxxxxxxxxxxxxxx
To unsubscribe send a blank email to
$subst('Email.Unsub') 

------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as:
gopi.krishna@xxxxxxxxxxxxx
To unsubscribe send a blank email to
$subst('Email.Unsub') 

Other related posts: