RE: OWA access problems

  • From: "exchange" <exchange@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 31 Jan 2003 23:04:10 +0100

Have you made sure that all the users are allowed 'log on locally' on the OWA 
server?

HTH,
Örjan

-----Original Message-----
From: Albert Charron [mailto:acharron@xxxxxxxxxxxxx] 
Posted At: den 31 januari 2003 22:48
Posted To: exchange
Conversation: OWA access problems
Subject: [exchangelist] OWA access problems


http://www.MSExchange.org/

Hi.

I don't know if this is by design or if it's a misconfiguration on my server.  
We host 3 domains on our Exchange 2000 server (SP3).  Only users on 1 of these 
domains are able to use OWA.  All users are able to log through Outlook 2000, 
this situation occurs only with OWA.

Example:

DomainA
DomainB
DomainC

All users using an e-mail address of this form as primary e-mail address: 
users@DomainA are able to log on OWA.  Other users can't log (system request 
for password 3 times then show an "Access is denied" error message).

Is there a way all my users can log to OWA?

Thanks for your help.
____________________________________ 
Albert Charron 
Administrateur système - Trisotech Inc.
acharron@xxxxxxxxxxxxx 

------------------------------------------------------
List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp
Exchange FAQ: http://www.msexchange.org/pages/larticle.asp?type=FAQ
------------------------------------------------------
ISA Server Resource Site: http://www.isaserver.org
Windows Security Resource Site: http://www.windowsecurity.com/
Windows 2000/NT Fax Solutions: http://www.ntfaxfaq.com
------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as: 
exchange@xxxxxxxxxxxxx
To unsubscribe send a blank email to $subst('Email.Unsub')


Other related posts: