[ExchangeList] OWA Login Problems (Exchange 2000)

  • From: John B <brookboyz1403@xxxxxxxxx>
  • To: ExchangeSparklist <exchange@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>, "MSExchange.org" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 18 May 2006 11:17:58 -0700 (PDT)

http://www.msexchange.org
-------------------------------------------------------All,

We are having users having to login twice through OWA.
 We get the initial prompt and the user logs in and
then another prompt appears.  In the background I
notice that the public folders don't show up.  But
when you login a second time and succeeds the public
folders appear.

What could be causing this double login?

Thank you,

John B.

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 
http://mail.yahoo.com 
-------------------------------------------------------
List Archives: http://www.freelists.org/archives/exchangelist/  
MSExchange Newsletter: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp 
MSExchange Articles and Tutorials: 
http://www.msexchange.org/articles_tutorials/ 
MSExchange Blogs: http://blogs.msexchange.org/ 
-------------------------------------------------------
Visit TechGenix.com for more information about our other sites:
http://www.techgenix.com 
-------------------------------------------------------
To unsubscribe visit http://www.msexchange.org/pages/exchangelist.asp
Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx 

Other related posts:

  • » [ExchangeList] OWA Login Problems (Exchange 2000)