RE: OWA GC issues

Do not use the groups Display name in the filter, you must use the Group
Distinguished Name

 

Mark Fugatt

 

Dedicated Supportability Engineer (Exchange)
Microsoft Services Organisation
  

Microsoft Limited
Building 1, Floor 2, Zone F
Microsoft Campus
Thames Valley Business Park
Reading
RG6 1WG

markfu@xxxxxxxxxxxxx
http://www.microsoft.com/uk/ 

MSN Messenger: markfu@xxxxxxxxxxxxxxxxx

Blog: http://www.msmvps.org/exchange <http://www.msmvps.org/exchange> 

Work: +44(0)118 909 5630
Mobile: +44(0)7966 8581087 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

This email may contain confidential information.  If you are not named
on the addressee list, please take no action in relation to this email,
do not open any attachment, and please contact the sender (details
above) immediately.  Information in this email is provided in good
faith.  If you are a customer of Microsoft, please refer to the terms
and conditions which cover the provision of support and consulting
services to you/your organization.  If you are not corresponding in the
course of, or in connection with a Microsoft contract or program with
its own terms and conditions, please note that no liability is accepted
by Microsoft for the contents of this mail.

________________________________

From: Andrew English [mailto:andrew@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx] 
Sent: 19 May 2005 17:04
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] RE: OWA GC issues

 

http://www.MSExchange.org/

Okay I have gone in and created security groups called, Smooth Users,
and Leathal Users. When I followed the KB and instead of using Group
Membership I used Member Of I made it equal the value of "Smooth Users"
, or "Leathal Users". 

 

When I login to OWA (SSL) and click new, then click on the "TO" and try
an search for any of my clients names in my contact and global list I
still can not see anyone!??

 

Andrew

  

JPEG image

JPEG image

Other related posts: