OWA Certificates

  • From: "Conley P. Shairrick" <conleys@xxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 22 Nov 2005 11:21:34 -0600

We are running Exchange 2003 behind 2000 ISA on a separate server.  I
had OWA setup and working.  Well it still seems to work but It doesn't
ask the user for a certificate anymore.  We've cleared out all old
certificates and tried to sign on with a computer that has never
accessed our OWA site.  It just goes straight to the Form based
authentication page.  Any idea why the certificate don't pop up anymore?



_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Both the individual sending this e-mail and Cross Oil Refining and Marketing 
intend that this electronic message be used exclusively by the individual or 
to which it is intended to be addressed.This message may contain information 
that is
privileged, confidential and thereby exempt and protected from unauthorized 
under applicable law. If the reader of this message is not the intended 
recipient, or 
an employee or agent responsible for delivering the message to the intended 
be aware that any disclosure, dissemination, distribution or copying of this 
or the use of its contents, is not authorized and is strictly prohibited. If 
you have 
received this communication and are not the intended recipient, please notify 
the sender
immediately and permanently delete the original message from your e-mail system.

Other related posts:

  • » OWA Certificates