RE: OWA Authentication after installing certificates

  • From: "Brian Parker" <bparker@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 8 Nov 2004 14:26:25 -0000

have you opened port 443 on firewall ?
 

Regards 

Brian Parker 
Senior Computing Officer 

 

 

  _____  

From: Lettah LG. Dladla [mailto:Lgdladla@xxxxxxxxx] 
Sent: Monday, November 08, 2004 7:26 AM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] OWA Authentication after installing certificates


http://www.MSExchange.org/

Dear all
 
I installed the OWA certicicate for security reasons and after doing so
I have problem authenticating from 
outside using the https:// port , but if I go to the OWA inside our
network it works.
 
Does anyone have any idea what causes this and how I can sort it out.
 
Thanks
Lettah
 
 
------------------------------------------------------
List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp
Exchange FAQ: http://www.msexchange.org/pages/larticle.asp?type=FAQ
------------------------------------------------------
Other Internet Software Marketing Sites:
World of Windows Networking: http://www.windowsnetworking.com
Leading Network Software Directory: http://www.serverfiles.com
No.1 ISA Server Resource Site: http://www.isaserver.org
Windows Security Resource Site: http://www.windowsecurity.com/
Network Security Library: http://www.secinf.net/
Windows 2000/NT Fax Solutions: http://www.ntfaxfaq.com
------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSEXchange.org Discussion List as:
bparker@xxxxxxxxxxxxx
To unsubscribe visit
http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx 

Other related posts: