RE: OWA Authentication after installing certificat es

  • From: "Soo, Bee Yong" <by.soo@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 10 Nov 2004 11:48:56 +1100

I assume you don't run multiple NIC on OWA?
Or May be DNS issue?

-----Original Message-----
From: Lettah LG. Dladla [mailto:Lgdladla@xxxxxxxxx] 
Sent: Monday, 8 November 2004 18:26
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] OWA Authentication after installing certificates

Dear all
I installed the OWA certicicate for security reasons and after doing so I
have problem authenticating from 
outside using the https:// port , but if I go to the OWA inside our network
it works.
Does anyone have any idea what causes this and how I can sort it out.
List Archives:
Exchange Newsletters:
Exchange FAQ:
Other Internet Software Marketing Sites:
World of Windows Networking:
Leading Network Software Directory:
No.1 ISA Server Resource Site:
Windows Security Resource Site:
Network Security Library:
Windows 2000/NT Fax Solutions:
You are currently subscribed to this Discussion List as:
To unsubscribe visit
Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx 
THIS E-MAIL IS CONFIDENTIAL.  If you have received this e-mail in error,
please notify us by return e-mail and delete the document.  If you are not
the intended recipient you are hereby notified that any disclosure, copying,
distribution or taking any action in reliance on the contents of this
information is strictly prohibited and may be unlawful.  Bayside Health is
not liable for the proper and complete transmission of the information
contained in this communication or for any delay in its receipt.

Other related posts: