RE: OWA Authentication after installing certificat es

  • From: "Lara, Greg" <GLara@xxxxxxx>
  • To: "'[ExchangeList]'" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 8 Nov 2004 09:19:27 -0500

Are you allowing traffic on port 443 to traverse your firewall?

Greg Lara

This e-mail message may contain privileged, confidential and/or proprietary
information intended only for the person(s) named. If you are not the
intended recipient, please destroy this message, and any attachments, and
notify the sender by return e-mail. If you are not the intended
recipient(s), or the employee or agent responsible for delivering the
message to the intended recipient(s), you are hereby notified that any
dissemination, disclosure or copying of this communication is strictly



From: Lettah LG. Dladla [mailto:Lgdladla@xxxxxxxxx] 
Sent: Monday, November 08, 2004 2:26 AM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] OWA Authentication after installing certificates

Dear all
I installed the OWA certicicate for security reasons and after doing so I
have problem authenticating from 
outside using the https:// port , but if I go to the OWA inside our network
it works.
Does anyone have any idea what causes this and how I can sort it out.
List Archives:
Exchange Newsletters:
Exchange FAQ:
Other Internet Software Marketing Sites:
World of Windows Networking:
Leading Network Software Directory:
No.1 ISA Server Resource Site:
Windows Security Resource Site:
Network Security Library:
Windows 2000/NT Fax Solutions:
You are currently subscribed to this Discussion List as:
To unsubscribe visit
Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx 

Other related posts: