RE: OWA 2000 starts the Windows Installer When com posing New mail

  • From: "Mulnick, Al" <Al.Mulnick@xxxxxxxxxx>
  • To: "'[ExchangeList]'" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 22 Jan 2004 08:23:08 -0500

Yes.  That's a known issue with the way it was installed.  Check the
archives and the KB's for information how to address it.
 
 
Al

-----Original Message-----
From: Davinder Gupta [mailto:davinder@xxxxxxxxxxxx] 
Sent: Wednesday, January 21, 2004 6:48 PM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] OWA 2000 starts the Windows Installer When composing
New mail


http://www.MSExchange.org/


Hi Guys,

 

Has anybody seen this problem?

 

Thanks

Davinder

  

------------------------------------------------------
List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp
Exchange FAQ: http://www.msexchange.org/pages/larticle.asp?type=FAQ
------------------------------------------------------
Other Internet Software Marketing Sites:
Leading Network Software Directory: http://www.serverfiles.com
No.1 ISA Server Resource Site: http://www.isaserver.org
Windows Security Resource Site: http://www.windowsecurity.com/
Network Security Library: http://www.secinf.net/
Windows 2000/NT Fax Solutions: http://www.ntfaxfaq.com
------------------------------------------------------ 



  _____  

This E-Mail is confidential. It is not intended to be read, copied,
disclosed or used by any person other than the recipient named above. 





Unauthorised use, disclosure, or copying is strictly prohibited and may be
unlawful. Optimum IT Solutions disclaims any liability for any action taken
in connection of this E-Mail. The comments or statements expressed in this
E-Mail are not necessarily those of Optimum IT Solutions or its subsidiaries
or affiliates.

 <mailto:administrator@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
administrator@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 

  _____  






Other related posts: