RE: OWA

  • From: "Kelli Irwin" <kirwin@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 8 Mar 2002 16:25:09 -0500

Hi Ken,

Thanks for responding.
Yes... I have tried mail.domainname.com/exchange/username....
ipaddr/exchange/username....mail.domainname:80/exchange/username
ALL of these give me the 10061 error.

Kelli

Kelli Mariah Irwin
Technical Specialist


-----Original Message-----
From: KEN MORRIS [mailto:KMORRIS@xxxxxxx]
Sent: Friday, March 08, 2002 4:10 PM
To: [ExchangeList]
Cc: Kelli Irwin
Subject: [exchangelist] RE: OWA


http://www.MSExchange.org/


Kelli,
Have you tried going in as mail.domainname.com/exchange? This is how we
access ours.
Ken 

-----Original Message-----
From: Kelli Irwin [mailto:kirwin@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx]
Sent: March 8, 2002 2:15 PM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] OWA


http://www.MSExchange.org/


Hi All,

I am trying to implement OWA in an environment which was set up before I
came here.
We are running Exchange 2000, IIS, and ISA Proxy/Firewall.... all of
these on different servers.
My question/problem:  I have it so I can access my mailbox and public
folders via our network using "http://servername/exchange/username"&;
"http://servername/piublic";.  
But if I try to access via the Internet using
"http://domainname/exchange/username"; it gives me an error:  "10061 -
Connection refused
Internet Security and Acceleration Server"  

Any suggestions?


Kelli Mariah Irwin
Technical Specialist

------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as:
kmorris@xxxxxxx
To unsubscribe send a blank email to
$subst('Email.Unsub')

------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as:
kirwin@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
To unsubscribe send a blank email to
$subst('Email.Unsub')


Other related posts: