RE: New message notification, but no message

  • From: "John T \(Lists\)" <johnlist@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "'[ExchangeList]'" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 28 Nov 2005 01:45:19 -0800

Symantec Corporate edition is not appropriate for use on an Exchange server,
and should not be scanning mail boxes or the IS. 

John T
eServices For You

> -----Original Message-----
> From: Rene Fourie [mailto:craqon@xxxxxxxxxxxxx]
> Sent: Monday, November 28, 2005 1:32 AM
> To: [ExchangeList]
> Subject: [exchangelist] New message notification, but no message
> 
> http://www.MSExchange.org/
> 
> Hi all
> 
> We have SBS 2000. My users get the yellow envelope in the taskbar, but
> when they click on it, they get "the message was either deleted or it
> doesn't exist"
> 
> It is almost as if Exchange delivers the message to the mailbox, but
> Symantec Corporate deletes it. (It seems to be either viruses or content
> scanning)
> 
> I thought Symantec Corporate would stop the meassage before it even
> reaches the mailbox.
> 
> My logs tell me close to nothing, and we receive so many viruses, I
> disabled the alert from Symantec, and don't use the quarintine option.
> 
> ------------------------------------------------------
> List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
> Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp
> ------------------------------------------------------
> Visit TechGenix.com for more information about our other sites:
> http://www.techgenix.com
> ------------------------------------------------------
> You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as:
> johnlist@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
> To unsubscribe visit
http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
> Report abuse to info@xxxxxxxxxxxxxx



Other related posts: