RE: Move mail Box option not displayed

  • From: "Mark Fugatt" <mark@xxxxxxxxx>
  • To: "'[ExchangeList]'" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 20 Nov 2003 10:50:07 -0500

Do the Domain Controllers have the Exchange System Manager loaded?

Mark Fugatt 
MCT, MCSE, Microsoft Exchange MVP 
Pentech Office Solutions Inc 
Tel:  585 586 3890
Cell: 585 576 4750
Fax:  585 249 0316
MSN IM: mark@xxxxxxxxx
www.4mcts.com 
www.exchangetrainer.com 


-----Original Message-----
From: Rich Tibbets [mailto:rtibbets@xxxxxxxxxxxxxxxx] 
Sent: Thursday, November 20, 2003 9:20 AM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] RE: Move mail Box option not displayed

http://www.MSExchange.org/

I have discovered if I add the admin pak to the member server which is
hosting the exchange the option to move the mailbox appears. I still
confused on why it does not show on the domain controller.  Any ideas

Thanks

Rich Tibbets 

-----Original Message-----
From: Rich Tibbets [mailto:rtibbets@xxxxxxxxxxxxxxxx]
Sent: Wednesday, November 19, 2003 1:42 PM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] Move mail Box option not displayed

http://www.MSExchange.org/

I'm in the process of moving my current NT Multi doamin system to a new w2K
/ Exchange 2K single doamin.  The New doamin is up and running (for some
time know) I have run forest prep / Domain prep /ADC and installed an
Exchange 2K server into the existing Exchange 5.5 site. All was working fine
with the options available to move mailboxs avaialable.  I added another
exchange 2K server to the mix to move users to yesterday.  The install
seemed to go fine It shows up under the Organization with the other servers.
When I now go in AD users and computers and select Exchange Options the only
ones available are create mailbox and remove mail box.

My setup for all W2K servers are Sp4 and all current critical patchs, with
Exchange 2K SP3.  The E5.5 org has sp4.  The last server I tried to install
Exchange 2K to was a non domain controller server joined to the domain.
I checked Microsoft and the only thing I came up with relating to this is
when the Exchange server does not show up under the organization.

Any help in figuring out what I did wrong would be appricated.

Thanks

Rich Tibbets 

------------------------------------------------------
List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp
Exchange FAQ: http://www.msexchange.org/pages/larticle.asp?type=FAQ
------------------------------------------------------
Other Internet Software Marketing Sites:
Leading Network Software Directory: http://www.serverfiles.com
No.1 ISA Server Resource Site: http://www.isaserver.org Windows Security
Resource Site: http://www.windowsecurity.com/ Network Security Library:
http://www.secinf.net/ Windows 2000/NT Fax Solutions:
http://www.ntfaxfaq.com
------------------------------------------------------

------------------------------------------------------
List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp
Exchange FAQ: http://www.msexchange.org/pages/larticle.asp?type=FAQ
------------------------------------------------------
Other Internet Software Marketing Sites:
Leading Network Software Directory: http://www.serverfiles.com
No.1 ISA Server Resource Site: http://www.isaserver.org Windows Security
Resource Site: http://www.windowsecurity.com/ Network Security Library:
http://www.secinf.net/ Windows 2000/NT Fax Solutions:
http://www.ntfaxfaq.com
------------------------------------------------------





Other related posts: