RE: ISA Server and Exchang Email configuration.

  • From: "Arif, Aboo M" <Aboo@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 29 Mar 2002 09:03:46 +0530

Hi 

Are u published the exchange server properly, Exchange server is internal or 
DMZ?



Regards
Aboo Arif

-----Original Message-----
From: Valdemir dos Santos [mailto:valdemir_dos_santos@xxxxxxxxxxx] 
Sent: Thursday, March 28, 2002 4:05 AM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] ISA Server and Exchang Email configuration.

http://www.MSExchange.org/


Hi everybody, 

I have been having the following problem with the ISA SERVER and Exchange
Serve Mail.

We have a NT 4.0 with SVPK 6.0 running MS Exchange Server 5.5. 
We have a W2000 SVPK 2 running ISA SERVER.

I did the configuration to exchange email thru the ISA Server (all
configuration needs was did). The problem is that we can send email using
ISA Server but we can't receive email from ISA. I'm not sure if the
problem is at the ISA or W2000 DNS (I did some tests with our DNS and it
appears is ok), or Exchage Server Configuration.

Anybody have any idea what can be happing? 
Anybody knows where I can find any paper or other kind of information that
can help us?

I waiting hear anything about that!

Thanks and regards, 

Valdemir
SP - BR

------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as: 
aboo@xxxxxxxxxxxxxxxxxx
To unsubscribe send a blank email to $subst('Email.Unsub')


Other related posts: