RE: IMF & SP2

  • From: "Mark Fugatt" <markfu@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 3 Mar 2006 21:19:08 -0000

I would go ahead and reapply SP2, should not cause any issues.

Mark Fugatt 
Dedicated Supportability Engineer (Exchange) 
Microsoft Limited
Desk:   +44 (0)118 909 5630
Mobile: +44 (0)7966 858108
MSN IM: markfu@xxxxxxxxxxxxxxxxx
Blog: http://blogs.technet.com/mfugatt
Dedicated to proactively supporting Microsoft's enterprise Customers
If you have any feedback about my work, please let either myself or my manager 
Andy Gitsham know at andygi@xxxxxxxxxxxxx or telephone +44 118 909 3233


-----Original Message-----
From: Dave Flaim [mailto:thethin@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx] 
Sent: 03 March 2006 20:45
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] IMF & SP2

http://www.MSExchange.org/

We have a w2k3 server running Exchange 2003 SP2.

I installed the V1 over the existing V2 that's part of SP2 for Exchange.
When I realized that I had downloaded and followed the V1 Deployment Guide.  
Uninstalled the V1, and V2 went with it.

I think I need to reapply Exchange SP2 to get it back.

Any ideas if this will fix it ... any problems I may run into reinstalling
SP2 again ... will it reinstall V2?


Thanks
Dave


------------------------------------------------------
List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp 
------------------------------------------------------
Visit TechGenix.com for more information about our other sites:
http://www.techgenix.com
------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSExchange.org Discussion List as: 
markfu@xxxxxxxxxxxxx
To unsubscribe visit http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Report abuse to info@xxxxxxxxxxxxxx



Other related posts: