Re: Help.. Invalid logon credentials

  • From: manjunath bn <>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sat, 23 Apr 2005 17:45:47 +0530


try restarting FRS service, and check out log files.

do the force ful replication   : repadmin /syncall

command from command prompt
it should happen automatically ....

else try to restart kcc service.....

revert me with results


On 4/23/05, mino.faggiano@xxxxxxxxxxx <mino.faggiano@xxxxxxxxxxx> wrote:
> Thanks for replying manjunath. I have run repadmin and replmon. No Access
> denied messages and all replication stats for all replication partners
> looks to be correct. One thing I did notice however is I created a dummy
> text file in the sysvol directory on the DC in Site B and it did NOT
> replicate to any other replication partners. This DC in site B is already
> a GC.
> The other thing to mention is that the link between outlook client and
> local GC in site A is via a 10Mb hub. The link between the Domain
> controller (GC) in Site B and the DC / Exchange server in Site A is a 2Mb
> link. Site replication is scheduled to occur every 15 minutes.
> ------------------------------------------------------
> List Archives:
> Exchange Newsletters:
> Exchange FAQ:
> ------------------------------------------------------
> Other Internet Software Marketing Sites:
> World of Windows Networking:
> Leading Network Software Directory:
> No.1 ISA Server Resource Site:
> Windows Security Resource Site:
> Network Security Library:
> Windows 2000/NT Fax Solutions:
> ------------------------------------------------------
> You are currently subscribed to this Discussion List as: 
> To unsubscribe visit
> Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx

Other related posts: