[ExchangeList] Having issues with 'Send As' setups

  • From: "Laser Link" <jeff.adzima@xxxxxxxxx>
  • To: exchangelist@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 16 May 2006 11:39:55 -0700

-------------------------------------------------------I'm having a rather 
peculiar problem that I can't seem to get to the
bottom of. I have successfully setup 'Send As' on various mailboxes
and it works without issue. I have one user that I have set this up
for on 2 other mailboxes and again this works flawlessly. However, I
need to set this particular user up to 'Send As' on 3 other mailboxes
and I can't get the third one to work. I've deleted and reinstalled it
as well and I still get a permissions error when the user tries to
'send as'. These are the steps I've taken, originally have gone into
the advanced menu on AD users & computers and on the security tab of
the mailbox where you want to enable 'send as' I add the user who will
be 'sending as' and give that user 'send as' & ' receive as'
permissions. As I stated earlier this worked great on 2 mailboxes, but
on the 3rd the user gets a permissions denied error. I then opened up
the 3rd users outlook and assigned delegate permissions for the sender
to have full editorial access to the sendee's inbox. I'm still riddled
with denials.

Any suggestions would be greatly appreciated. Thanks

List Archives: http://www.freelists.org/archives/exchangelist/
MSExchange Newsletter: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp
MSExchange Articles and Tutorials: http://www.msexchange.org/articles_tutorials/
MSExchange Blogs: http://blogs.msexchange.org/
Visit TechGenix.com for more information about our other sites:
To unsubscribe visit http://www.msexchange.org/pages/exchangelist.asp
Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx

Other related posts: