RE: GW to E2K Migration

  • From: "Andrew Cox" <andrew.cox@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 26 Jun 2002 10:34:55 +1000

I had a similar problem in our production environment. Fixed it by 
re-installing the groupwise connector..

-----Original Message-----
From: elanyon@xxxxxxx 
Sent: Wednesday, 26 June 2002 8:49 AM
To: elanyon@xxxxxxx; exchangelist@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [exchangelist] GW to E2K Migration - Re-Vamped!

I am testing the Groupwise connector for Exchange and the Groupwise API 
gateway.  The Groupwise server in the testbed is running the API gateway and 
GWIA.  All inbound internet e-mail is routed to the GWIA.  The connector seems 
to be talking to the GW server running the API gateway.  It routes e-mails to 
accounts that live on the Exchange box...with one problem:

When I send an email from my GroupWise server to my test account on my 
Exchange 2000 server (different domain), the Exchange server shows the from 
address very funky (for lack of a better word).  In Outlook 2002, the From 
shows this:  "Eric Lanyon" <elanyon@xxxxxxx> [[]];.elanyon] If I hit 
reply, it shows the same thing in the To field.

If I send the email, the Exchange box comes back with the following header:

From:  System Administrator
Sent:  Date and Time
To:  '"Eric Lanyon" <elanyon@xxxxxxx>'
Subject:  Undeliverable

The following recipient(s) could not be reached:

"'Eric Lanyon" <elanyon@xxxxxxx>' on date and time stamp.  The email address 
could not be found < #5.1.0>

If I manually enter my GW address, elanyon@xxxxxxx, it works perfectly in 

Not sure if this is an Exchange/Outlook problem or a GW problem.  I had the 
same problem in my testbed.  I followed Novell's TID 10061409 to fix it in the 
test bed, but the same tweak does not work in production.  Any ideas?



You are currently subscribed to this Discussion List as: 
andrew.cox@xxxxxxxxxxxxxxxxxx To unsubscribe send a blank email to 

Other related posts: