RE: GFI Mail Essentials 11 - Public Folder Sca nning and Processing

  • From: Jason Davis <JDavis@xxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 1 Sep 2005 12:10:39 -0700

Raj,
 
You hit the nail on the head!  I've just got off the phone with Tech Support
again and the Domain administrator acct needed to be added to the Public
Folders in Exchange as "Owner."
 
Thanks so much for your response!
 
--Jason Davis

  _____  

From: Periyasamy, Raj [mailto:Raj.Periyasamy@xxxxxxxxxxxx] 
Sent: Thursday, September 01, 2005 11:51 AM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] RE: GFI Mail Essentials 11 - Public Folder Scanning
and Processing


http://www.MSExchange.org/

Jason,
What kind of permissions does the current account have on the GFI Antispam
public folder tree. I think it is a permissions issue. Make the account
Owner for the public folder and try.
 

HTH. 
Regards, 
Raj Periyasamy 
Systems Administrator 
MCSE(Messaging), CCNA 


  _____  

From: Jason Davis [mailto:JDavis@xxxxxxxxxx] 
Sent: Thursday, September 01, 2005 12:54 PM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] GFI Mail Essentials 11 - Public Folder Scanning and
Processing


http://www.MSExchange.org/


Hello all, 

I don't know where else to turn, but you guys.  I've been on tech support
with GFI Mail Essentials for the last couple of days with no resolution.....

My problem is with the "GFI AntiSpam" public folders in Exchange.  For
whatever reason, none of the mail that is being dragged into those folders
is being "processed".  I am using a separate SMTP Gateway box running GFI
Mail Essentials along with a separate Exchange server running Exchange 5.5
on Winnt 4.0.  

I have configured the GFI AntiSpam public folders to populate on Exchange
using GFI's IMAP configuration editor.  At first, I was using a non-admin
acct.  Since then, I have changed the IMAP acct to the domain administrator
(suggested by GFI support), but to no avail.  I have stopped and restarted
Exchange and the GFI SMTP box after making changes, but to no avail.  When I
test the account in GFI IMAP editor, the test is successful.  Unfortunately,
the public folders still do NOT appear to be processing the mail.  

Who has some experience with GFI Mail Essentials version 11?  Who has some
specific experience with the AntiSpam public folders?

Anyone's help is much appreciated. 

Kindest regards, 

--Jason Davis 

------------------------------------------------------
List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp 
------------------------------------------------------
Visit TechGenix.com for more information about our other sites:
http://www.techgenix.com
------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSEXchange.org Discussion List as:
raj.periyasamy@xxxxxxxxxxxx
To unsubscribe visit
http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx
------------------------------------------------------
List Archives: http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Exchange Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp 
------------------------------------------------------
Visit TechGenix.com for more information about our other sites:
http://www.techgenix.com
------------------------------------------------------
You are currently subscribed to this MSEXchange.org Discussion List as:
jdavis@xxxxxxxxxx
To unsubscribe visit
http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist
Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx 

Other related posts:

  • » RE: GFI Mail Essentials 11 - Public Folder Sca nning and Processing