RE: FBA not getting enabled

  • From: "Periyasamy, Raj" <Raj.Periyasamy@xxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 25 Mar 2005 08:39:58 -0500

You have to enable FBA in FE servers and restart IIS services, have yo
done that ? You should not enable FBA in BE servers.




From: Praveen Ramaswamy [mailto:ramaswamy_praveen@xxxxxxxxx] 
Sent: Friday, March 25, 2005 7:56 AM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] FBA not getting enabled 
I have enabled FBA on FE but still i get normal popup login screen.
What i did is Enabled FBA on FE server HTTP virtual server : did not
then enabled FBA on Virtual server which was copied to BE server from
fFE. : still no use.
I have enabled SSL on FE (Basic authntication) and i have my CA running
on BE serve. 
Please let me know is there anything else i have to do.
Praveen R


Do you Yahoo!?
Yahoo! Small Business - Try our new resources site!
ces/>  ------------------------------------------------------ List
Exchange Newsletters:
Exchange FAQ:
------------------------------------------------------ Other Internet
Software Marketing Sites: World of Windows Networking: Leading Network Software Directory: No.1 ISA Server Resource Site: Windows Security Resource Site: Network Security Library: Windows 2000/NT Fax Solutions:
------------------------------------------------------ You are currently
subscribed to this Discussion List as:
raj.periyasamy@xxxxxxxxxxxx To unsubscribe visit Report abuse to

Other related posts: