Exchange 2003 - OMA not working

  • From: "Fraser Ray" <fraser@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 16 Sep 2005 17:53:57 +1200

I get this error:
 
An unknown error occurred while processing the current request:
Message: The remote server returned an error: (403) Forbidden.
Source: Microsoft.Exchange.OMA.ExchangeDataProvider
Stack trace:
   at
Microsoft.Exchange.OMA.ExchangeDataProvider.OmaWebRequest.GetRequestStre
am()
   at
Microsoft.Exchange.OMA.ExchangeDataProvider.ExchangeServices.GetSpecialF
olders()
   at
Microsoft.Exchange.OMA.ExchangeDataProvider.ExchangeServices..ctor(UserI
nfo user)
 
Message: Exception has been thrown by the target of an invocation.
Source: mscorlib
Stack trace:
   at
System.Reflection.RuntimeConstructorInfo.InternalInvoke(BindingFlags
invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture,
Boolean isBinderDefault)
   at System.Reflection.RuntimeConstructorInfo.Invoke(BindingFlags
invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture)
   at System.RuntimeType.CreateInstanceImpl(BindingFlags bindingAttr,
Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[]
activationAttributes)
   at System.Activator.CreateInstance(Type type, BindingFlags
bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[]
activationAttributes)
   at Microsoft.Exchange.OMA.UserInterface.Global.Session_Start(Object
sender, EventArgs e)
 
Message: Exception of type
Microsoft.Exchange.OMA.DataProviderInterface.ProviderException was
thrown.
EventMessage: 
UserMessage: A System error has occurred while processing your request.
Please try again. If the problem persists, contact your administrator.
Source: Microsoft.Exchange.OMA.UserInterface
Stack trace:
   at Microsoft.Exchange.OMA.UserInterface.Global.Session_Start(Object
sender, EventArgs e)
   at System.Web.SessionState.SessionStateModule.RaiseOnStart(EventArgs
e)
   at System.Web.SessionState.SessionStateModule.CompleteAcquireState()
   at
System.Web.SessionState.SessionStateModule.BeginAcquireState(Object
source, EventArgs e, AsyncCallback cb, Object extraData)
   at
System.Web.AsyncEventExecutionStep.System.Web.HttpApplication+IExecution
Step.Execute()
   at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step,
Boolean& completedSynchronously)
 

For more information, see Help and Support Center at 
 
Does anyone know how i can fix this?
 
_________________________________________________
Regards: 
Fraser Ray 
Wellington Modified  <http://www.wellymodcars.co.nz/> Car Club
President/Web Design
Office: 04 577 1017
Mobile: 021 782 552
Home: 04 977 0835
 <mailto:fraser@xxxxxxxxxxxxxxxxxx> fraser@xxxxxxxxxxxxxxxxxx
 <http://www.wellymodcars.co.nz/> www.wellymodcars.co.nz
 
 <http://www.wellymodcars.co.nz/> 
[Include original email when replying]
 

GIF image

Other related posts:

  • » Exchange 2003 - OMA not working