RE: Exchange 2000 suddenly stops sending/receiving; inteinfo.exe is %100 in TaskManager

  • From: "Stephan Barr" <bdtsb@xxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 1 Dec 2004 11:46:00 -0600

Restarted IIS, NETDIAG and DCDIAG report clean.   No joy but thanks for
the suggestions.

-----Original Message-----
From: Brian Parker [mailto:bparker@xxxxxxxxxxxxx] 
Sent: Wednesday, December 01, 2004 11:35 AM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] RE: Exchange 2000 suddenly stops
sending/receiving; inteinfo.exe is %100 in TaskManager

http://www.MSExchange.org/

Try restarting IIS - that should get you going again. Meantime you need
to check DNS resolution I think. Run NETDIAG and DCDIAG and see if there
are any failures there. 


Regards

Brian Parker
Senior Computing Officer



-----Original Message-----
From: Stephan Barr [mailto:bdtsb@xxxxxxxxxxxxxxxx] 
Sent: Wednesday, December 01, 2004 5:32 PM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] Exchange 2000 suddenly stops sending/receiving;
inteinfo.exe is %100 in TaskManager

http://www.MSExchange.org/

Background info:   Current SPs everywhere. Mail server is about a month
old has Symantec Mail Security installed locally. OS/boot drive has 50gb
free. Exchange drive has 106gb free. P4 1.8 box has 1gb memory with
about %10 in use.   I'm using reverse DNS lookup.

In the last few hours inetInfo.exe has gone %100 and the server is not
sending or receiving.   58 messages "Awaiting diretory lookup".   Logs
appear clean.   Any ideas?



-----Original Message-----
From: Brian Parker [mailto:bparker@xxxxxxxxxxxxx]
Sent: Wednesday, December 01, 2004 10:01 AM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] RE: Can't Install System Manager on Exchange
2003

http://www.MSExchange.org/

Did you run through the checklist and everything was correct on there ? 


Regards

Brian Parker
Senior Computing Officer





Other related posts: