RE: Exch2003 + Exch 5.5 X.400 connector question

  • From: "Mark Fugatt" <markfu@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 22 Oct 2004 15:12:58 +0100

Assuming both ends have been configured correctly there is no reason why
it should not work.

 

Mark Fugatt

Dedicated Supportability Engineer (Exchange)

Microsoft Services Organisation

Mobile: +44 (0)7966 858108

http://www.microsoft.com/support

________________________________

From: Zee Doktor [mailto:zee_doktor@xxxxxxxxx] 
Sent: 22 October 2004 15:10
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] Exch2003 + Exch 5.5 X.400 connector question

 

http://www.MSExchange.org/ 

Hi all,

 

I'm trying to get an Exchange 2003 X.400 connector to talk to an
Exchange 5.5 X.400. Is there any inherent reason why this should not
work?

 

thanks

________________________________

Do you Yahoo!?
vote.yahoo.com - Register online to vote today!
------------------------------------------------------ List Archives:
http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist Exchange
Newsletters: http://www.msexchange.org/pages/newsletter.asp Exchange
FAQ: http://www.msexchange.org/pages/larticle.asp?type=FAQ
------------------------------------------------------ Other Internet
Software Marketing Sites: World of Windows Networking:
http://www.windowsnetworking.com Leading Network Software Directory:
http://www.serverfiles.com No.1 ISA Server Resource Site:
http://www.isaserver.org Windows Security Resource Site:
http://www.windowsecurity.com/ Network Security Library:
http://www.secinf.net/ Windows 2000/NT Fax Solutions:
http://www.ntfaxfaq.com
------------------------------------------------------ You are currently
subscribed to this MSEXchange.org Discussion List as:
markfu@xxxxxxxxxxxxx To unsubscribe visit
http://www.webelists.com/cgi/lyris.pl?enter=exchangelist Report abuse to
listadmin@xxxxxxxxxxxxxx

Other related posts: