RE: Event ID: 1000 EXPROXY on 2003 FE Server

  • From: "Mulnick, Al" <Al.Mulnick@xxxxxxxxxx>
  • To: "'[ExchangeList]'" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 26 Aug 2004 16:30:54 -0400

Are there other machines in that child domain that work as expected or is
the only one?

  _____  

From: Harding, Devon [mailto:dharding@xxxxxxxxxxxxxxxx] 
Sent: Thursday, August 26, 2004 4:26 PM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] RE: Event ID: 1000 EXPROXY on 2003 FE Server


http://www.MSExchange.org/


Server is the same hardware, different child domain.  No Error in the
eventlogs on either server, just 1000 on the FE server.  BE is Exchange 2000
SP3 March roll-up

 

  _____  

From: Mulnick, Al [mailto:Al.Mulnick@xxxxxxxxxx] 
Sent: Thursday, August 26, 2004 3:16 PM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] RE: Event ID: 1000 EXPROXY on 2003 FE Server

 

http://www.MSExchange.org/

Ok.  But what's different about it.  Are they all in the same site?  Same
physical location?  Same revision?  Same subnet?  What's different about it?

 

If all of the IIS settings are identical, and the name resolution is the
same, and the network path is the same, and the revisions are all the same
(hardware/software), then is there something in the event logs?  IIS logs?

 

Al

 

  _____  

From: Harding, Devon [mailto:dharding@xxxxxxxxxxxxxxxx] 
Sent: Thursday, August 26, 2004 1:16 PM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] RE: Event ID: 1000 EXPROXY on 2003 FE Server

http://www.MSExchange.org/

IIS Settings are exactly the same will all my other servers.

 

  _____  

From: Mulnick, Al [mailto:Al.Mulnick@xxxxxxxxxx] 
Sent: Thursday, August 26, 2004 9:48 AM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] RE: Event ID: 1000 EXPROXY on 2003 FE Server

 

http://www.MSExchange.org/

Check that BE server IIS settings.  What's different about it vs. the
others?

 

  _____  

From: Harding, Devon [mailto:dharding@xxxxxxxxxxxxxxxx] 
Sent: Thursday, August 26, 2004 8:47 AM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] RE: Event ID: 1000 EXPROXY on 2003 FE Server

http://www.MSExchange.org/

I have 18 BE servers, all Exchange 2000.  Only one is giving this problem.
How can I make this server use Kerberos.

 

 

Other related posts: