RE: >>>>> Emergency ... Badmail directory and SMTP

  • From: "Wohlgemuth, Mike" <WohlgemuthM@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 25 Sep 2003 13:16:13 -0400

Exchange does use the badmail folder
 
go to the properties on your smtp server/messages , there is a badmail
directory ...
 
I couldn't find anything on deleting them except a problem with doing an
upgrade to 2003 ...
 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;822578
 
 

Mike


        -----Original Message-----
        From: John Tolmachoff (Lists)
[mailto:johnlist@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx] 
        Sent: Thursday, September 25, 2003 12:47 PM
        To: [ExchangeList]
        Subject: [exchangelist] RE: >>>>> Emergency ... Badmail
directory and SMTP
        
        
        http://www.MSExchange.org/
        

        Have you bothered to check some of the messages in the badmail
folder?

         

        Why do you have mail in the badmail folder? Exchange does not
use that.

         

        How do you know you are not allow relaying?

         

        Have you reviewed the logs?

         

        How can you stop and start the SMTP service without Exchange
screaming with errors?

         

        Sounds like you might have a couple of problems.

         

        John Tolmachoff MCSE CSSA

        Engineer/Consultant

        eServices For You

        www.eservicesforyou.com

         

        -----Original Message-----
        From: Joupin [mailto:me@xxxxxxxxxx] 
        Sent: Thursday, September 25, 2003 9:26 AM
        To: [ExchangeList]
        Subject: [exchangelist] >>>>> Emergency ... Badmail directory
and SMTP

         

        http://www.MSExchange.org/

        Hi
        I have  a serius problem in here
        there is an exchange server 2000 with sp3 on the windows 2000
(sp4) machine
        I notice a grow of BadMail directory unexpectly ( around 500,000
badmails just in a week . 
        relay of the server were closed and nothing can be relay throw
it . but when I just start the SMTP service suddenly lots of badmails
flow in its directory and at the same time I don`t see any active
current connection and the IP of source changed time to time using an
sniifer no help !
        Please let me know
        <mailto:-1061702Q@xxxxxxxxxxxxx> 

        1. Is it a kind of DoS Attack or spam ?
        so what can I do ?

        Any fast respond appreciated
        Regards
        Joupin
        www.joupin.com
         :confused: 
        <mailto:-1061702Q@xxxxxxxxxxxxx> 

         

Other related posts: