RE: Disabling accounts messing up Exchange Settings

  • From: "John Tolmachoff \(Lists\)" <johnlist@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "'[ExchangeList]'" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 31 Jul 2003 16:38:57 -0700

I asked about this same thing awhile back.

Once the user has been disabled, the mail box is also not accessible. You
have to first run exmerge to copy all mail box data, then delete the mail
box, then disable the user.

John Tolmachoff MCSE CSSA
eServices For You

> -----Original Message-----
> From: Vadim Shulaev [mailto:vadim@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx]
> Sent: Thursday, July 31, 2003 4:15 PM
> To: [ExchangeList]
> Subject: [exchangelist] Disabling accounts messing up Exchange Settings
> I just came up aginst weird thing in Exchange2K...
> Whenever i disable account of a user with mailbox, i knowtice my backup
> cant find directory for that user account/mailbox on the server.
> I have to delete that account and run Rebuild Option in recepient update
> service to remove that mailbox...
> This is very strange, did anyone see this before???
> ------------------------------------------------------
> List Archives:
> Exchange Newsletters:
> Exchange FAQ:
> ------------------------------------------------------
> Other Internet Software Marketing Sites:
> Leading Network Software Directory:
> No.1 ISA Server Resource Site:
> Windows Security Resource Site:
> Network Security Library:
> Windows 2000/NT Fax Solutions:
> ------------------------------------------------------
> You are currently subscribed to this Discussion List as:
> johnlist@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
> To unsubscribe send a blank email to leave-exchangelist-
> 1440469J@xxxxxxxxxxxxx

Other related posts: