RE: Connect to existing site in Ex5.5

  • From: "Neil Hobson" <Neil.Hobson@xxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sun, 5 Oct 2003 14:56:51 +0100

You'd get an 'access denied' type error if you didn't have permissions.  It 
sounds more like a name resolution problem to me.

        -----Original Message----- 
        From: Tony DAmico [mailto:tony.damico@xxxxxxxxx] 
        Sent: Sun 05/10/2003 01:26 
        To: [ExchangeList] 
        Subject: [exchangelist] Connect to existing site in Ex5.5
        Need help..!!   I am trying to add a new Exchange server (WIN2K-SP4) 
        an existing site that contains 3 other servers (NT4 SP6a) but continue 
        get the 'Failed to Connect - Microsoft Exchange does not respond - ID 
        DS_E_Communication Problem'
        The exchservice userid had Permission Admin to the
        Organisation/Site/Configuration container to the server that I trying to
        connect to.
        I have done this excercise numerous times before but cannot figure this
        one out...
        Is there something I am missing..
        I will appreciate anyone's help in this matter...
        List Archives:
        Exchange Newsletters:
        Exchange FAQ:
        Other Internet Software Marketing Sites:
        Leading Network Software Directory:
        No.1 ISA Server Resource Site:
        Windows Security Resource Site:
        Network Security Library:
        Windows 2000/NT Fax Solutions:
        You are currently subscribed to this Discussion List as: 
        To unsubscribe send a blank email to 

Other related posts: