RE: Can't login to Win2000 Server after uninstalling OWA

  • From: "Brandon F. Lockhart" <blockhart@xxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 5 Apr 2002 13:54:57 -0500

Can you utilize terminal services to get in?

-----Original Message-----
From: Mark Meister [mailto:mmeister@xxxxxxxxx]
Sent: Friday, April 05, 2002 1:35 PM
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] Can't login to Win2000 Server after uninstalling

> Hello.  Does anyone have a suggestion for how I can fix this?
> Goal:  To uninstall OWA, then reinstall OWA.
> Problem:
> I uninstalled OWA successfully.  Then I re-applied SP4 for Exchange 5.5
> successfully.  Then I restarted the server (I wasn't prompted to but I
> thought I should to be safe).  Now I can't get past the Windows Login
> screen!  I enter my login info, hit enter, and it looks like it's accepted
> (it says "loading personal settings" and plays the Win2K startup sound
> file) but then it goes right back to the Welcome to Windows screen!  Its
> really weird!  I have tried logging on locally instead of onto the domain
> and I've tried using accounts other than Administrator but the same thing
> happens.  By the way, the Exchange services appear to be running okay but
> I still can't login myself.  Also I can't find any info on this problem on
> the MS website.
> Configuration:
> Windows 2000 server with SP2
> MS Security Tool Kit applied
> Exchange 5.5 with SP 4
> Norton AV corp ed installed
> Sincerely,
> Mark Meister
> The EGT Group, Inc.
> 32031 Townley
> Madison Heights, MI  48071
> Phone:  (248) 583-2500
> Fax:  (248) 583-2959

You are currently subscribed to this Discussion List as: 
To unsubscribe send a blank email to $subst('Email.Unsub')

Other related posts: