RE: Bug in Exchange 2003?

  • From: "Mark Fugatt" <markfu@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: "[ExchangeList]" <exchangelist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 28 Oct 2004 15:26:33 +0100


And you have selected the IP address, and made sure that neither are set
to "All Unassigned", stop the Secure POP3 VS and then see if you can
start the Unsecured POP3 VS

Mark Fugatt
Dedicated Supportability Engineer (Exchange)
Microsoft Services Organisation
Mobile: +44 (0)7966 858108
Dedicated to proactively supporting Microsoft's enterprise Customers 
This email may contain confidential information. If you are not named on
the addressee list, please take no action in relation to this email, do
not open any attachment, and please contact the sender (details above)
immediately. Information in this email is provided in good faith. If you
are a customer of Microsoft, please refer to the terms and conditions
which cover the provision of support and consulting services to you/your
organization. If you are not corresponding in the course of, or in
connection with a Microsoft contract or program with its own terms and
conditions, please note that no liability is accepted by Microsoft for
the contents of this mail. 

-----Original Message-----
From: Mustafa Cicek [mailto:mbcicek@xxxxxxxxx] 
Sent: 28 October 2004 16:21
To: [ExchangeList]
Subject: [exchangelist] RE: Bug in Exchange 2003?

Hi Mark!
I have two POP3 Virtual Servers:
One for non-secure POP3: port 110, IP:
Second for secure POP3: port 995, IP: 

Non-secure Virtual Server can start/stop without any problem. But secure
POP3 cannot be more startet if you stopped it.

Best Regards

List Archives:
Exchange Newsletters:
Exchange FAQ:
Other Internet Software Marketing Sites:
World of Windows Networking:
Leading Network Software Directory:
No.1 ISA Server Resource Site:
Windows Security Resource Site:
Network Security Library:
Windows 2000/NT Fax Solutions:
You are currently subscribed to this Discussion List as:
To unsubscribe visit
Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxxx

Other related posts: